Arrangementskomitéen
Arrangementskomitéens viktigste oppgave er å styrke klubbens
”indre liv”, og skape trivsel på klubbens møter og arrangementer.
Komitéen skal bidra til at gjester, eksterne foredragsholdere og reflektanter
blir tatt vel i mot på møtene, slik at de besøkende føler at klubben er
gjestfri og åpen for andre.
Komitéens leder – oppgaver
I tillegg til de vanlige oppgavene som komitéleder, har Arrangementskomitéens
leder følgende oppgaver:
Være klubbens seremonimester
Bestille kake/kringle til hvert klubbmøte hos den leverandøren som er valgt.
Sørge for innkjøp av kaffe, kopper, asjetter, mineralvann m.v. Klubben har et
kundekort hos Meny, Stokke, men andre leverandører kan velges der det er
praktisk eller innkjøpene kan gjøres til en lavere kostnad.
Sørge for at minst et av medlemmene som har ”møtevakt” har nøkler for å komme
inn i møtelokalet.
Ordinære møter – praktisk gjennomføring
Minst to av komitéens medlemmer får ansvar for gjennomføringen av den praktiske
delen av medlemsmøtet. En av disse må på forhånd hente kringle/kake hos
den leverandøren som komitéen har besluttet å benytte.
De som har ”vakt” på det aktuelle møtet, må møte i god tid før møtet, gjerne
ved 17.30-tiden.
Oppgaver ved ordinære møter:
Hente kaker på Engveien
Låse opp og stille inn "åpentid"
Hente "kassa" og mineralvann på lageret
Trakte kaffe:
Fylle vann på begge traktere
Sett filter i holder og ha i 1 kopp filtermalt kaffe.
Slå på traktere
Ferdig traktet kaffe fylles på termokanner
Traktere slåes av og fylles med vann og kaffe
Antall avgjøres av vær, føre og program (forventet frammøte)
Klargjøring av lokalet:
Låse opp skapet og heng opp vimpler på veggen
Det rigges "styrebord", 2 bord foran glasskunsten
Bjelle settes og Rotaryseilet henges på talerstolen
Besøksprotokoll legges på kassererenden mot døra
Skjøteledning rigges for lys på talerstol og til evnt PC /
foredragsholder
Servering:
Kake, kopper, glass og asjetter settes fram
De møtende tilbys kake, kaffe / mineralvann
Under møtet:
Er det kake og kaffe igjen tas en runde og byr på restene.
Etter møtet:
Det ryddes på plass vimpler, bjelle, protokoll. Kassa og mineralvann på
lageret.
Sjekke at traktere er slått av og kontaktet tatt ut
Bord og stoler ryddes på plass
Skapet låses, lys slukkes, dør og lager låses
Kakebrettet leveres på Engveien ved leilighet
Rutiner for bruk av mikrofon og høytaler:
Hente mikrofonstativet på lageret.
Låse opp høytalerskapet og slå på strøm (bryter på dobbeltkontakt i
skapet)
Kontroller mikrofonene (til stativet og den bærbare)
Passe på at det er reservebatterier liggende i skapet
Etter møtet:
Slå av mikrofonene og legg disse i skapet
Slå av strømmen på anlegget
Sett mikrofonstativet ut på lageret.
Bruk av prosjektor:
Trekk ned lerretet
Slå på prosjektoren
Be om hjelp av en som kan det, evnt foredragsholder