UNGDOMSUTVEKSLING

Ungdomsutveksling

Rotary har et internationalt ungdomsutvekslingsprogram, som årlig involverer mange rotarianere og tusenvis av unge over hele verden.

Hvert år reiser unge mellom 16 og 28 år til et annet land og en annen kultur. De bor privat hos en rotaryfamilie og fortsetter skolegangen i det "fremmede" land. På samme måte er norske rotaryfamilier vertskap for en utenlandsk student. Her knyttes det familielignende bånd, som kan vare i mange år inn i fremtiden.

Ønsker du informasjon om Rotary sitt utvekslingsprogram? Ta kontakt med oss på epost: stokke@rotary.no.

Vi leter ofte etter ungdom som vil reise ut. Ta kontakt om du er interessert. Dersom Stokke RK ikke har utveksling det året som er aktuelt for deg, kan vi bistå med kontakt i andre klubber i Vestfold som kan være med å sende deg ut i verden.

INGRID JOHNSEN – Mitt utvekslingsår i Belo Horizonte – Brazil - 2016/2017

Jeg kom hjem fra Brasil i sommer. Det var et år jeg sent vil glemme. Jeg har opplevd så mye forskjellig, og virkelig fått tatt del i kulturen. Lite visste jeg om hvor mye dette året ville bety for meg og hvor mye jeg ville vokse på det. Jeg har lært så mye om Brasil og kulturen der nede. Jeg har sett hvor stor forskjell det er på fattig og rik, og har kommet hjem med en enda bedre forståelse av hvor heldig vi faktisk er her i Norge! Vertsfamiliene jeg bodde sammen med har hjulpet meg mye i løpet av dette året og jeg har mye å takke dem for at opplevelsen ble så bra. Det var kjempe spennende å møte så mye forskjellig mennesker fra så mange land, og jeg er sikker på at jeg har fått vennskap verden over! Takk til Stokke Rotary for muligheten dere ga meg, jeg er evig takknemlig for dette året jeg vil se tilbake på resten av livet.

Hilsen Ingrid Johnsen


Kerri Anne Weckwerth

I skoleåret 2013-2014 hadde Stokke Rotary besøk av Kerri Anne Weckwerth fra Wisconsin i USA. Hun bodde hos 3 Rotary familier, og gikk på Sandefjord videregående skole. Både student og Rotarianere hadde et fantastisk flott år. Kerri var en strålende og bli jente som fikk et begivenhetsrikt år i Stokke og Norge. Vi takker Kerri for muligheten vi fikk til å bli kjent med henne, og ønsker henne alt godt videre i livet.

I 2010 hadde Stokke Rotaryklubb besøk av Boaz fra Australia. Fra vår side var Guro på besøk i Australia, dit hun dro høsten 2009. Hun kom tilbake til Norge sommeren 2010.

Boaz Shearer

My name is Boaz Shearer, I’m 18 years old and I am from Perth, Western Australia.

Some of my hobbies and activities back home in Australia included going to the beach, reading, solving “rubik’s cubes” and other similar puzzles and participating in debating contests. I was also a youth leader for St. Vincent de Paul, where I helped out with camps and other activities for underprivileged children, among other things.I have finished high school in Australia, and have been accepted into a double degree in Arts and Commerce at the University of Western Australia.

Since coming to Norway I have taken up rock climbing and learned to ski (both alpine and cross country). I am currently enrolled at Sandefjord Videregående Skole where I am taking both VG2 and VG3 classes.

 
 

I slutten av november reiste Boaz tilbake til Australia der han tar fatt på studier på nyåret. Vi takker Boaz for at vi har lært han å kjenne, og ønsker han lykke til med studiene og livet videre. Vi vil alltid huske deg, og håper du også sitter igjen med gode minner etter oppholdet i Stokke.

En ostehøvel blir med i sekken til Australia.

Boaz og "fedrene" hans under oppholdet - Tian, Egil og Vidar.

En Sandefjord supporter er født...

Facebook

Møteinformasjon

Møtested: Kafeteriaen i Stokke Idrettshall
Adresse: Rørkollveien 3
Postnummer: 3160
Sted: Stokke
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 18:30:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...
Stokke Rotary Sundåsen